Anunțuri studenți

Anunțuri studenți

 • Întâlniri între studenții FSPUB și Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră (UB)
  23 noiembrie 2022 și 7 decembrie 2022 (11:30-13:20, sala P2), Workshop pe tema : Optimizarea resurselor personale în procesul de învățare.   28 noiembrie 2022 (10.00-11:20, sala P3), Prezentare generală cu tema : Consiliere – etapă în asigurarea stării de bine a studenților.
 • Prelungire termen depunere cerere alegere temă licență și dizertație
  Studenții din anul al III-lea de la programele de studii universitare de licență (2022-2023) și studenții din anul al II-lea de la programele de studii universitare de master (2022-2023) care nu au depus până la termenul stabilit 15 noiembrie 2022 cererea pentru alegerea temei de licență sau cererea pentru alegerea temei de dizertație cu avizul profesorului coordonator sunt rugați să facă acest lucru până la data de 6 decembrie 2022 (termen final). Acest lucru poate fi făcut prin aducerea documentului la secretariat în programul cu publicul (sau să transmită pe mail cei care sunt plecați ERASMUS semestrul acesta).
 • DECONTARE STB
  Decontarea cheltuielilor pentru abonamente STB se face, în fiecare lună pentru abonamentele achiziționate în luna precedentă. Documente necesare în vederea decontării:  – Carnetul de student sau legitimația de transport – Copie CI – Cardul STB în original și copie (copia se păstreză pentru decont) – Bonul fiscal de achizitionare a abonamentului, în original (data emiterii acestuia nu trebuie să fie în perioada de valabilitate a călătoriilor) – Extrasul de cont al studentului (copie sau original). Acesta se aduce doar o singură dată, sau atunci când numărul de cont/banca se modifică. – Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea decontării (se depune o singură dată, la prima decontare). Decontarea abonamentelor se face astfel: – Pentru documentele depuse în perioada 1-14 a lunii, decontarea se face până la sfârșitul lunii în curs – Pentru documentele depuse în perioada 15-30/31 a lunii, deconatrea se va face în luna următoare.
 • Conferință internațională ”Geopolical Challenges of the Russo-Ukrainian War from the Black Sea to the Arctic Ocean”, 3-5 noiembrie 2022
  Centrul român de studii ruse din cadrul FSPUB, în parteneriat cu Institutul Fridtjof Nansen din Norvegia, organizează în perioada 3-5 noiembrie 2022 la București conferința internațională în limba engleză ”Geopolical Challenges of the Russo-Ukrainian War from the Black Sea to the Arctic Ocean”. Pentru programul complet al conferinței vă invităm să consultați documentul de mai jos.
 • ”România fără dosar” , ediția a II-a
ro_RO