ADMITERE

ADMITERE

SESIUNE SEPTEMBRIE 2022

ADMITERE LICENȚĂînscrieri online – 02 – 15 septembrie 2022 (data de 15 septembrie maxim ora 12:00)

ADMITERE MASTERATînscrieri online – 02 – 14 septembrie 2022

ADMITERE DOCTORAT – înscrieri 1-16 septembrie 2022

Atenție! Toți candidații trebuie să își creeze un cont și să completeze o fișă de înscriere pe platforma de admitere online.

GENERALITĂȚI

Înscrierea la concursul de admitere la programele de licență și master ale facultății se poate face online (cu o reducere de 25% a taxei de admitere) sau la sediul facultății de către cetățenii  din Uniunea Europeană, Elveția, Liechtenstein, Islanda, Marea Britanie și Norvegia.

Admiterea cetățenilor din alte state decât cele din această listă este gestionată direct de Biroul de Relaţii Internaţionale al Universităţii din Bucureşti.

Procesul de admitere are în iulie și septembrie 2022.

  • Candidații care optează pentru înscrierea online completează un singur formular, care le va permite să selecteze toate programele la care doresc să se înscrie. Aceștia vor încărca copii doveditoare ale documentelor pe platforma de înscriere.
  • Dacă sunt declarați admiși, candidații vor depune dosarul de concurs în format fizic numai la confirmarea locului (cu actele în original pentru loc bugetat, cu actele în copie pentru loc cu taxă).
  • Candidații care optează pentru înscrierea în format fizic (la sediul facultății), la mai multe programe de studii, vor depune un dosar cu actele în original și câte un dosar cu copiile actelor pentru fiecare din celelalte programe.

Atenție: candidații sunt invitați să urmărească cu atenție afișarea rezultatelor – conform calendarului și să confirme locul pe care doresc să-l ocupe. Candidații care nu se prezintă la sediul facultății pentru confirmarea locului (reclasificării) conform calendarului afișat, pierd definitiv dreptul de a ocupa locul alocat.

Examenul de admitere și confirmările sunt organizate în sediul Facultății de Științe Politice din Calea Plevenei nr. 59 (vezi hartă).

INFORMAȚII IMPORTANTE

În perioada admiterii la Universitatea din București, candidații și un însoțitor pot locui, gratuit, pentru o perioadă de cel mult 3 nopți consecutive, în căminele Universității din București.

Pentru informații suplimentare legate de procesul de admitere și rezervări de cazare în această perioadă, vă rugăm să ne contactați la adresa:

admitere.fspub@unibuc.ro.

PRE-ADMITERE

Procesul de pre-admitere are loc în perioada 4 aprilie-30 iunie 2022.

Candidații înscriși în perioada de pre-admitere vor completa în luna iulie dosarul de concurs cu documentele adiționale necesare etapei de admitere conform calendarului (diplomă). Validarea înscrierii este comunicată prin e-mail de la adresa admitere.fspub@unibuc.ro. 

ro_RO